Design-binnendeuren op maat

De kracht van de juiste binnendeur in je interieur is bijzonder sterk, waardoor je er goed aan doet exclusieve kwaliteit te kiezen. Gebruik de oppervlakte van je binnendeur om je bijzondere landelijke of mediterrane stijl te weerspiegelen en je stijl te benadrukken voor een prachtig afgewerkt droominterieur.

Exclusieve deurbekleding

Je design-binnendeur neemt de exacte vorm aan die je wil. Dankzij het gebruik van licht driftwood bekleed ik elke deur exact zoals je dat wil voor die ongeëvenaarde mediterrane look. Langs de ene kant van de deur een neutrale afwerking en langs de andere kant stijlvol driftwood? Langs beide kanten warm hout? Andere tinten hout langs elke kant? De opties zijn oneindig.

Ecologisch & exclusief

Net zoals bij je ingemaakte kasten of met de mediterrane meubels via Couleur Locale, krijg je met je binnendeuren een stijlvolle afwerking én ecologisch design. Het hergebruikte driftwood krijgt een nieuw leven als duurzame en exclusieve binnendeur in de landelijke Ibiza-stijl, barstend van exotisch karakter.

Kies authenticiteit en vakmanschap voor een ongelooflijk ontwerp dat altijd tijdloos blijft en een duurzaam alternatief biedt. Zie je het ook al in jouw interieur?

Kies je ideale houten binnendeur

Kom elke dag thuis in een prachtig interieur volledig op jouw maat om te blijven genieten van een zalig vakantiegevoel. Krijg nu een persoonlijke afspraak in het atelier om je droom waar te maken.

Maak een afspraak