Exotische poolhouses

Eindelijk klaar voor een frisse duik in de tuin? Wil je het hele jaar genieten van dat vakantiegevoel? Een luxueuze poolhouse en stijlvol houten terras zijn de kers op de taart van je exclusieve tuinontwerp. Je waant je altijd op vakantie in je exclusieve poolhouse met een goed boek of na een verfrissende duik. Kies luxe. Kies Atelier Deproc.

Samen met Intrapools Lokeren maken we je droom waar.

Klassevol Mediterraan design

Een zwembad. Het ultieme symbool voor klasse en luxe. Zet je stijlvolle nieuwe aanwinst in de verf met een poolhouse dat dezelfde exclusiviteit ademt.

Witgekalkte muren, een charmant strooien dak, driftwood: je nieuwe poolhouse straalt pure luxe uit. De exotische Mediterrane Ibiza-stijl combineert het beste van landelijke charme met de ontspannen romantiek van het strand voor een uiterst unieke sfeer.

Bovendien kies je naast stijl ook gebruiksgemak. Ga van het zwembad recht naar je ligstoel en geniet van de welverdiende vakantiesfeer van je poolhouse wanneer je wil.

Vakmanschap

Dankzij een jarenlange samenwerking met Intrapools in Lokeren bouwden we een bijzondere vertrouwensband op. Omdat we zo op elkaar zijn ingespeeld, werken we snel en efficiënt, en kan je gegarandeerd rekenen op ons vakmanschap.

Op zoek naar de unieke Ibiza-specialisatie Atelier Deproc in je interieur? Ontdek dan ook hoe je je binnendeuren transformeert en bekijk de adembenemende ingemaakte kasten.

Krijg je gedroomde poolhouse

Maak je samen met Intrapools je droom waar? Maak dan nu een privé-afspraak bij Atelier Deproc voor meer uitleg over je klassevolle poolhouse.

Maak een afspraak