Exclusieve parketvloeren

Op zoek naar exclusief design gecombineerd met duurzame kwaliteit? De warmte van een parketvloer complementeert perfect elke stijl van interieur. Je vindt in de oneindige veelzijdigheid van parket zonder twijfel exact het ontwerp dat je zoekt. De betrouwbare houten vloeren stralen klasse en persoonlijkheid uit, wat je ook kiest.

Kies je resoluut een exclusief totaalconcept? Ontdek dan ook onze stijlvolle binnendeuren, ingemaakte kasten, poolhouses en houten terrassen.

Visgraatparket

Visgraatparket – ook gekend als Hongaarse punt – is een van de bekendste en meest tijdloze parketontwerpen. De delicate patronen brengen elegantie en exclusiviteit in elk interieur, en complementeren ongetwijfeld je persoonlijke smaak.

De Hongaarse punt is een uitdagend design dat je het best door een vakman met veel ervaring zoals Atelier Deproc laat leggen. Zo weet je zeker dat je kostbare parket de zorg en precisie krijgt die het nodig heeft.

vloer in parket
Parketten

Meerlagenparket

Meerlagenparket is een bijzondere soort houten vloerbedekking. Door meerdere lagen kwalitatief hout onder hoge druk op elkaar te lijmen, creëren we een duurzaam en uitermate stabiel geheel. Dankzij het samenspel van de kwalitatieve toplaag en stabiliserende onderlaag is het perfect bestand tegen wisselende weersomstandigheden zoals luchtvochtigheid en temperatuur.

Bovendien is meerlagenparket even geschikt voor nieuwbouw als voor renovaties, aangezien het perfect bovenop een bestaande vloer gelegd kan worden. Ook bij deze parketvloer kies je voor warmte en persoonlijkheid.

Trapbekleding

Op zoek naar de perfecte manier om je betonnen trap wat sfeervolle warmte mee te geven? Trapbekleding uit ecologisch herwonnen hout bewandelt perfect de grens tussen strak en gezellig. Stijlvol in zijn eenvoud.

Parketten

Dompel je onder in stijl

Om zeker te zijn dat de maatoplossingen van Atelier Deproc helemaal passen bij je exclusieve stijl, kom je alles het best in levende lijve bekijken. Maak een afspraak voor een privébezoek aan het atelier en transformeer je interieur.

Maak een afspraak