Houten terrassen

Introduceer warmte en zalige luxe in je tuin dankzij een stijlvol houten terras. De natuurlijke tinten van warm hout vullen perfect de natuur rondom je huis aan voor een klassevol totaalconcept. Je terras, tuin en poolhouse vinden elkaar in een geheel doordrongen van je persoonlijke smaak.

Warm & stijlvol

Houten terrassen stralen steeds warmte uit, ongeacht welk ontwerp je kiest. Zo vind je gemakkelijk het perfecte houten terras voor je persoonlijke stijl zonder in te boeten aan kwaliteit.

Bovendien past een houten terras ook perfect in een duurzaam kader. Kwalitatieve houtsoorten gaan lang mee en onderhoud je gemakkelijk.

Luxueus gebruiksgemak

Voor dag en dauw wakker worden met een frisse duik of ontsnappen aan de hete middagzon bij het koele water? Dankzij de unieke absorptie van warmte voelt natuurlijk hout altijd aangenaam bij aanraking, volle zon of frisse ochtend. Dag en nacht perfect voor een zachte touch.

Realiseer je perfecte houten terras

Wil je bij elke zonnestraal genieten van je warme houten terras? Maak meteen een afspraak in het atelier voor persoonlijk advies.

Maak een afspraak