Mediterrane Meubels

Atelier Deproc zorgt niet enkel voor de precieze afwerking van je woning in exclusieve boho-stijl of warme Scandinavische sferen. Dankzij onze samenwerking met Couleur Locale richt je je huis ook in met onze handgemaakte meubels.

Bekijk gerust al enkele van onze pareltjes en hoe Couleur Locale ze inkleedt.

Vakmanschap

Voor een afwerking die onmiskenbare kwaliteit ademt, kan je enkel rekenen op een vakman. Atelier Deproc werkt elke dag aan het optimaliseren van onze processen. Ondertussen zit het me in de vingers om jouw wensen om te toveren tot een verbluffend resultaat. Zo wordt jouw droom werkelijkheid.

Ecologisch design

Net zoals bij onze binnendeuren en ingemaakte kasten, kies je voor je design-interieur het best voor herwonnen hout. Omdat Atelier Deproc driftwood op verschillende manieren met de hand bewerkt, zijn alle meubels ecologisch én one-of-a-kind.

En dat zie je. De exotische uitstraling van de meubels herken je van ver. De combinatie van vakmanschap en ecologie straalt authenticiteit en exclusiviteit uit.

Ontdek jouw perfecte meubels

Ben je net zoals wij helemaal verknocht aan de Mediterrane charme van de Ibiza-stijl? Maak dan meteen een privé-afspraak in mijn atelier of snuister door de online collectie van Couleur Locale.

Maak een afspraak