Op zoek naar een loungetuin waar je echt tot rust kan komen? Wil je de exclusieve sfeer van je interieur tot buiten doortrekken? Met een trendy poolhouse of stijlvol terras stap je van een luxueus interieur naar een al even adembenemende tuin. Dankzij de unieke expertise van Atelier Deproc geniet je binnen de kortste keren van een elegant bijgebouw of fraai terras.

In het redesign van je tuin kan je dus op Deproc rekenen voor:

Houten tuinkantoor op maat

Of kies je voor een houten tuinkantoor op maat? Meer en meer mensen kiezen ervoor deels of volledig van thuis uit te werken. Gedaan met in de file staan en afgeleid worden door collega’s. Toch is het niet evident om bij thuiswerk het werk en privé gescheiden te houden. Met een houten tuinkantoor is dat geen probleem!

Met grote ramen en lichte kleuren creëren we een zonrijke ruimte waar je in alle rust kan werken middenin in een rustige omgeving. Als je wat vroeger begint of wat later doorwerkt, kan je zo genieten van een schitterende zonsopgang of –ondergang. Contacteer ons voor meer informatie over een tuinkantoor uit hoogwaardig hout.

Houten carport

Wil je ook je wagen beschermen in je eigen buitenparadijs? Dat kan met een losstaande of aangebouwde houten carport van Deproc. Dankzij het gebruik van exotisch driftwood en ander kwaliteitshout past een carport perfect bij de stijl van je tuin en draagt hij bij aan een harmonieus geheel. Tegelijk is je wagen beschermd tegen hagel, sneeuw maar ook de felle zon.

Leuk extraatje van zo’n carport: het is een prima afdak als een regenbui beslist om je zomerse barbecue te dwarsbomen. Gewoon even tafels, stoelen en barbecue verzetten en je zit weer droog! Wil je graag meer informatie over houten carports van Deproc? Aarzel niet om contact op te nemen.

Laat deze exclusieve tuinontwerpen je inspireren

Bezoek het atelier

Ontspan in een exclusief tuinontwerp dat luxe ademt doorheen het jaar dankzij je poolhouse en houten terras op maat. Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek in het atelier van Deproc of ontvang een offerte op maat.

boek een afspraak

Atelier Deproc werkt steeds met dezelfde betrouwbare partners samen om altijd kwaliteit te garanderen. Vraag meer informatie over met wie we samenwerken voor jouw tuinontwerp, zwembad, poolhouse of terras, of laat je inspireren door andere interieurs.