Over Atelier Deproc

Een bijzondere passie

Op zoek naar een uniek interieur? Wil je houtbewerking op een hoger niveau? Atelier Deproc is gespecialiseerd in de exclusieve Ibiza-stijl. Landelijk en exotisch: de perfecte combinatie van klassevol, praktisch en duurzaam.

De wereldlijke stijl voert je meteen weg naar je favoriete vakantiebestemming en laat je thuiskomen in een adembenemende droom. Samen tillen we jouw interieur naar nieuwe hoogtes. De bijzondere Ibiza-stijl ademt exclusiviteit. Je trekt de mediterrane stijl bovendien gemakkelijk door van binnen naar buiten voor een rustgevend gevoel van eenheid.

Vertrouw op jaren ervaring

Al 15 jaar ben ik voor jou aan het werk. Elke dag ben ik meer bedreven in mijn ambacht, waardoor je bij Atelier Deproc telkens opnieuw vakmanschap krijgt.

Bovendien maak ik er ook de hoogste prioriteit van samen met jou aan je interieur of tuinontwerp te bouwen. Transparante, gemakkelijke en frequente communicatie is daarbij onmisbaar.

Vertrouw ook op Atelier Deproc

Net zoals vele anderen kan ook jij je dromen werkelijkheid zien worden met Atelier Deproc. Maak een afspraak voor een privébezoek aan het atelier en ontdek hoe we samen je thuis transformeren.